Έχετε κατάστημα παιδικών ρούχων; Θέλετε να εμπλουτίσετε την προϊοντική σας γκάμα με τα πιο μοντέρνα και chic κοριτσίστικα ρούχα; Η Chief έχει τη λύση για εσάς!

Από το 1983 η Chief σχεδιάζει και κατασκευάζει μοναδικές συλλογές ρούχων, με απαράμιλλη ποιότητα, πρωτοποριακό design και μοναδικό value for money.

Η  40ετής  εμπειρία μας στο χώρο της παιδικής μόδας, μας έχει επιτρέψει να έχουμε δημιουργήσει μια ξεκάθαρη εικόνα για την εμπορικότητα, το ρυθμό ανανέωσης, την ποιότητα και την τιμολογιακή πολιτική των συλλογών μας, τις οποίες με το σωστό προγραμματισμό διαθέτουμε σε όλους τους συνεργάτες μας, για να πραγματοποιήσουν τις πωλήσεις τους και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Στην Chief έχουμε αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο συνεργασιών στην Ελλάδα και την Κύπρο, στο οποίο κάθε συνεργάτης μας αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή και επαγγελματισμό, προτείνοντάς του τη σωστή λύση και το σωστό προϊοντικό μίγμα για την επιχείρησή του. Κάθε συνεργασία για εμάς είναι πολύτιμη και στοχεύει σε αμοιβαία εξέλιξη και επιτυχία που θα διαρκέσει στο χρόνο.

Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε κι εσείς μέλη της μεγάλης οικογένειας της Chief, δεν έχετε παρά να μας αποστείλετε ένα e-mail στο online@chief.gr και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.