Ποιο είναι το κόστος των μεταφορικών;

Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

Για παραγγελίες συνολικής αξίας 40,00€ και άνω, οι αποστολές είναι δωρεάν, μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος.

Για παραγγελίες συνολική αξίας κάτω των 40,00€ τα έξοδα αποστολής είναι 4,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) για όλη την Ελλάδα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση αντικαταβολής (μόνο για την Ελλάδα), υπάρχει επιπλέον κόστος 2,50 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

Πώς μπορώ να πληρώσω για την παραγγελία μου;

Η εξόφληση των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω διαθέσιμους τρόπους:

1) Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή προπληρωμένης κάρτας ή χρεωστικής κάρτας Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro: Η χρέωση στην πιστωτική σας κάρτα γίνεται με την αποστολή της παραγγελίας σας κατά την ημερομηνία συμπλήρωσης και υποβολής της φόρμας παραγγελίας. Το www.chief.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

2) Πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας: Στην περίπτωση της αντικαταβολής ο πελάτης επιβαρύνεται με χρέωση 2,50 € (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%). Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν ισχύει για αποστολές εκτός Ελλάδας.

3) Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να εξοφλήσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας πριν την αποστολή των προϊόντων με κατάθεση σε έναν από τους εξής λογαριασμούς συνεργαζόμενων τραπεζών:

  • Τράπεζα Πειραιώς, Αριθμός λογαριασμού: 5035-027641-918, Δικαιούχος: Α. ΜΠΙΘΑΡΑΣ Α.Β.Ε.Ε.
  • Εθνική Τράπεζα, Αριθμός λογαριασμού: 133/47038393, Δικαιούχος: Α. ΜΠΙΘΑΡΑΣ Α.Β.Ε.Ε.
  • Alpha Bank, Αριθμός λογαριασμού: 292.00.2320001069, Δικαιούχος: Α. ΜΠΙΘΑΡΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Η παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων πραγματοποιείται από Δευτέρα έως Παρασκευή, εντός 1-5 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της παραγγελίας μεταξύ 09:00 και 18:00 μέσω της εκάστοτε εταιρείας ταχυμεταφορών στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά τη συμπλήρωση των στοιχείων σας.

Η Α. ΜΠΙΘΑΡΑΣ Α.Β.Ε.Ε. δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή και αδυναμίας παράδοσης, η οποία οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κλπ.), οφείλει ωστόσο να σας ενημερώσει, προκειμένου να δηλώσετε αν επιθυμείτε υπό τις νέες συνθήκες την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Οι τιμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ίδιες με αυτές στα φυσικά καταστήματα Chief;

Οι τιμές που βλέπετε στα προϊόντα που βρίσκονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι οι ίδιες με αυτές που υπάρχουν και στα φυσικά καταστήματα της Chief.

Κατά διαστήματα, η Chief μπορεί να πραγματοποιήσει ειδικές εκπτώσεις και προσφορές διαθέσιμες μόνο μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος και οι οποίες ανακοινώνονται στην αρχική σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά και μέσω του newsletter, στο οποίο σας παροτρύνουμε να εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας.

Τα προϊόντα που βλέπω στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Chief είναι ίδια με αυτά στα φυσικά καταστήματα της Chief;

Τα προϊόντα που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Chief είναι ακριβώς τα ίδια σε σχέδια και προδιαγραφές με αυτά που υπάρχουν και στα φυσικά καταστήματα της Chief. Η ποικιλία των σχεδίων ανανεώνεται με τον ίδιο ρυθμό όπως και στα φυσικά καταστήματα. Ωστόσο, η διαθεσιμότητα εξαρτάται από τη ζήτηση και είναι πιθανό ορισμένα προϊόντα ή κατηγορίες προϊόντων να μην είναι διαθέσιμες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Είναι απαραίτητο να δημιουργήσω λογαριασμό για να ολοκληρώσω την παραγγελία μου;

Δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε λογαριασμό για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, καθώς σας δίνεται η επιλογή να συνεχίσετε ως μη εγγεγραμμένος χρήστης.

Ωστόσο, σας παροτρύνουμε να δημιουργήσετε λογαριασμό, ο οποίος σας παρέχει τα εξής:

  • Διαχείριση διευθύνσεων αποστολής και χρέωσης. Το σύστημα θα διατηρήσει τις πληροφορίες που εισάγετε κατά την εγγραφή σας ώστε να μη χρειαστεί να τις συμπληρώνετε εκ νέου την επόμενη φορά που θα πραγματοποιήσετε μια αγορά.
  • Διαχείριση προσωπικών στοιχείων (όνομα, email, τηλέφωνο επικοινωνίας κλπ.)
  • Πλήρες ιστορικό παραγγελιών
  • Εγγραφή στο newsletter της Chief για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις.

Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου. Τι μπορώ να κάνω;

Για να ανακτήσετε τον κωδικό του λογαριασμού σας σε περίπτωση που τον έχετε ξεχάσει, πατήστε εδώ.